Video's - Foto's - Quotes - Links

6. apr, 2020

You hear the song once and you'd immediately go, ''Hey!!!'' This sounds familiar. ''Confide In Me'' by Kylie Minogue was released in 1994 and ''Aadha Chand Aadhi Raat'' from ''Kaun Sacha Kaun Jhoota'' was released in 1997. Like both though!

1. apr, 2020

Photography, Editing

150 outfits - most restored and exhibited for the first time - produced between 1977-2014, in addition to accessories, theatre costumes, videos, film, clips, and unpublished sketches.

19. mrt, 2020

Modeltreinen waren in het begin slechts bedoeld als speelgoed. Ze waren van blik met een opwindmotor en reden later pas later op elektriciteit. Het museum heeft een flinke collectie van die oude treinen. In de loop der jaren werden de treinen steeds meer een exacte kopie van de werkelijkheid. Ze waren zo mooi dat ze een verzamelobject werden, leidend tot vele collecties. Het museum bezit een aantal van die verzamelingen, o.a. van Appie Baantjer en Piet Scheltema, met verschillende thema's, in verschillende schalen en tijdperken.

16. mrt, 2020

De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden, van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock & Roll, in de vorm van popmemorabilia, beeld, geluid en info.